ultra

Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal technologie zijn de nieuwste maandlenzen van Bausch+Lomb en voldoen aan de eisen die u aan een moderne contactlens stelt.


Uw contactlenzen kunnen droog aanvoelen door het werken met digitale apparaten.

Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen zijn de eerste echte nieuwe silicone hydrogel maandlens in de Benelux sinds 2008.

Het nieuwe lensmateriaal is voorzien van de innovatieve MoistureSeal technologie en voorkomt uitdroging van de contactlens.

Dit is ideaal wanneer u, bijvoorbeeld, veel werkt met digitale apparaten.


Wanneer u geconcentreerd kijkt naar het beeldscherm van een computer, smartphone of tablet kunnen uw lenzen uitdrogen doordat u 66% minder knippert dan normaal met uw ogen. Als gevolg hiervan kunt u symptomen ervaren als wazig zicht, vertraagde focus, droge en vermoeide ogen.


Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal® technologie bieden de oplossing. De innovatieve MoistureSeal® technologie voorkomt het uitdrogen van de lenzen als gevolg van minder knipperen en bevatten na 16 uur zelf nog 95% van het vocht.

Hierdoor ervaart u de gehele dag door ultiem lenscomfort.


90% van de contactlensdragers is het ermee eens dat door het gebruik van Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal® technologie hun ogen minder droog aanvoelen na een lange dag werken met digitale apparaten.


Vraag hier de voucher aan en maak vandaag nog een afspraak met onze contactlensspecialist en ervaar de nieuwe Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal® technologie.