Specials

Speciale brillen


Voor allerlei sporten zijn er ook speciale sportbrillen en voor een veilige werkomgeving verschillende soorten veiligheidsbrillen.Nog niet zo bekend bij veel mensen, maar heel veel sport (zonne)brillen kunnen prima op sterkte worden gemaakt!Kom eens langs als u speciale wensen hebt .Er is meer mogelijk dan u denkt.

Zwembrillen


Zwembrillen kun je in standaardsterktes kopen, zelfs met links en rechts verschillende sterktes. Maar ook kunnen ze gemaakt worden met cylinderglazen en zelfs multifocaal.

Duikbrillen


Kun je of wil je geen contactlenzen dragen bij het duiken, laat dan een duikbril op sterkte maken. Dan heb je optmaal zicht ook onder water. Ook mogelijk met alleen leesdelen of veraf en dichtbij gecombineert.

Sportbrillen


Voor allerlei buitensporten zijn er speciale sportzonnebrillen. Hardlopen, fietsen, skieën en schaatsen, noem maar op. Zonnebrillen met een inzetstukje op sterkte, maar ook snelle brillen met computergefreesde glazen op sterkte zijn mogelijk. Gecombineerd met spiegelcoatingen in alle kleuren.

Veiligheidsbrillen


Om een veilige werkomgeving te creeën is vaak het dragen van een veiligheidsbril noodzakelijk. Stof, beitende vloeistoffen, ronvliegende splinters, voor alle omstandigheden zijn er beschermende brillen zowel met als zonder sterkte.