glazen

Glasadvies op maat

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid.

Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld. De kwaliteit

van de glazen bepaalt niet alleen de prijs, maar ook het draag- en kijkcomfort.

 

Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie. En laten u in onze winkel de verschillen tussen de brillenglazen zien. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

 

Wij adviseren brillenglazen van HOYA, één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Met HOYA bieden wij brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen, aansluitend op onze manier van werken: onderscheidend in dienstverlening en het aanbieden van de meest innovatieve producten.

 

Dun en licht

Onze glasleverancier HOYA is er de afgelopen jaren in geslaagd brillenglazen steeds dunner en lichter te maken. Dat ziet er niet alleen mooier uit, het bevordert ook het draagcomfort.

 

Eynoa is een bijvoorbeeld zo’n superlicht kunststof brillenglas, dat behalve het geringe gewicht vele voordelen biedt. Het materiaal is zeer sterk en bovendien flexibel. Daardoor is het geschikt voor een zogenaamde glasbril: een bril zonder montuur, met uitsluitend veren en een neusstuk.

 

Met de nieuwste technieken brengt HOYA een coating aan onder zeer hoge temperaturen. Waar andere glazen door de coating soms optische onzuiverheden geven, is Eynoa optisch glashelder. Het materiaal is dunner te slijpen dan andere kunststof glazen, reden van het lichte gewicht. Een ander voordeel van dun slijpen is dat het vertekening van ogen minimaliseert, ook bij hoge brilsterktes.

 

Coatings: Mooi, practisch en duurzaam

Om de brillenglazen nog mooier en plezieriger in het gebruikt te maken, kunnen

Wij deze voorzien van een coating. Zo’n coating kan een extra harding aan het glas meegeven, zodat de kans op krasjes afneemt. Daarnaast kan een coating water-, vuil-, stof- en vetwerende eigenschappen hebben, plus zorgt het ervoor dat het glas ontspiegeld wordt

 

Wij adviseren een Super Hi-Vision coating van HOYA. Deze krasvaste laag is maar liefst driekeer zo hard als andere coatings, en evenaart nagenoeg de hardheid van glas. Het glas filtert hinderlijke schitteringen overdag en ’s nachts, en biedt u extra comfort bij het werken met een beeldscherm, of tijdens rijden in het donker. Bovendien hechten water, vet en vuil zich nauwelijks aan het glas.

 

Bij ons geldt een garantieperiode van twee jaar op de Super Hi-Vison coating.

 

© Copyright 2013. All Rights Reserved.